Her finner du en oversikt over våre leverandører.

De fører et bredt utvalg av båter, båtmotorer, deler, utstyr, tilhengere, batterier og skog- og hagemaskiner.

Vi skaffer deler til de fleste utenbords- og innenbordsmotorer og har også et bra utvalg oljer og smøremidler til de fleste formål.

For ytterligere informasjon og tjenester kontakt oss på tlf. 62 52 22 85.


Honda Marine

Med markedets beste garanti på hele 6 år leverer Honda Marine motorer fra 2,3 – 250 hestekrefter. En kombinasjon av høy ytelse, lav vekt og holdbarhet gjør en Honda påhengsmotor til et sikkert valg.

Tohatsu

Stillegående, pålitelig og det nyeste innen teknologi er noe av det som kjennetegner en Tohatsu påhengsmotor. Leveres i over 60 modeller fra 2,5 – 250 hestekrefter. Tohatsu påhengsmotorer er perfekte for norske forhold.

Terhi

I nærmere 50 år har Terhi produsert båter i det lille fiskeværet Rymättylä ved Åbo i Finland. Solide, lette og sikre båter i ABS-plast som passer både i ferskvann og salt sjø. Leverer alt fra robåter til konsollbåter og bowridere.

AMT

AMT produseres i et av de mest moderne produksjonsanleggene i Finland. Dette er båt for den kvalitetsbevisste og AMT er kjent for design, komfort og sikkerhet. Utvalget er bredt og de leverer blant annet daycruisere, sjarker, bowridere og aluminiumsbåter.

Silver

Siden tidlig 90 tallet har Silver produsert båter i alufibre, aluminium og glassfiber i byen Ähtäri i Finland. Dette er støysvake båter av høy kvalitet der produsenten har fokus på design, brukervennlighet og sikkerhet. Båtene er bygd for Nordens barske værforhold og leveres i mange forskjellige størrelser og modeller. Uansett om det er for en tur på sjøen, forskjellige typer vannsport eller fiske vil du finne en Silver båt tilpasset dine behov.

River Boats

River Boats er sjødyktige kvalitetsbåter fra 9-15 fot som er produsert i Norge siden 1995. I tillegg til den obligatoriske CE merkingen er båtene DNV godkjent og blir produsert i polyetylen. Dette matierialet er miljøvennlig, slitesterkt og behovet for vedlikehold er minimalt. Båtene egner seg meget godt til sport, fritid, jakt og fiske eller som slepejolle.

Honwave

Honwave fra Honda er gummibåter for de kresne. Båtene er sikre, har dyp v-bunn og smarte løsninger som for eksempel bensintankfeste i dørken og innvendig enveis ventil for enkel drenering. De er raske å pumpe opp eller pakke ned og leveres med forsterket brakett i glassfiber for påhengsmotor. Honwave har kraftig beskyttelseslist rundt hele båten, markedets beste flytepongtonger og dobbel duk på utsatte steder.

Tredal AS

Tredal har produsert tilhengere i Norge for norske forhold i over 100 år. Leverer blant annet båthengere, varehengere, skaphengere og fritidshengere. Spirax fjærsystem og helsveiste, varmgalvaniserte rammer gir sikker transport og kjøreglede.

Telmo Control AS

Telmo Control har levert utstyr, motordeler og verktøy til båt i mer enn 40 år. Leverer blant annet propeller, mekaniske/hydrauliske systemer for styring og kontroll, elektrisk utstyr, diverse motordeler og verktøy fra produsenter i Europa og USA.

AS Kellox

Kellox er den eldste Honda distributøren i Europa og importerte den første Honda motorsykkelen fra Japan til Europa i 1959. I tillegg til å levere kvalitetsprodukter fra Honda og Honda Marine leverer de også Tohatsu påhengsmotorer, båter fra AMT, Silver, Terhi og Honwave.

Skogsmaskiner AS

Skogsmaskiner er importør og grossist av skog- og hagemaskiner. Leverer robotgressklippere, gressklippere, gresstrimmere, motorsager og annet utstyr for skog og hage av høy kvalitet fra produsenter i Europa og USA.

Sønnak AS

Leverandør av batterier til båt, bil, lastebil, mc og fritid med flere. Har over 100 års erfaring med batterier og er et stykke norsk industrihistorie.

Flak AS

Flak er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Har et stort utvalg innen båtutstyr og pleie, sikkerhetsutstyr, elektrisk utstyr, fritid og fiske, jernvare og innredning.