Her finner du en oversikt over våre leverandører.

Vi fører et bredt utvalg av båter, båtmotorer, deler, utstyr, tilhengere og batterier.

Vi skaffer deler til de fleste utenbords- og innenbordsmotorer og har også et bra utvalg oljer og smøremidler til de fleste formål.

For ytterligere informasjon og tjenester ta kontakt på tlf. 90 60 18 23.


Honda Marine

Med markedets beste garanti på hele 6 år leverer Honda Marine motorer fra 2,3 – 350 hestekrefter. En kombinasjon av høy ytelse, lav vekt og holdbarhet gjør en Honda påhengsmotor til et sikkert valg.

Tohatsu

Stillegående, pålitelig og det nyeste innen teknologi er noe av det som kjennetegner en Tohatsu påhengsmotor. Leveres i over 60 modeller fra 2,5 – 250 hestekrefter. Tohatsu påhengsmotorer er perfekte for norske forhold.

Terhi

I nærmere 50 år har Terhi produsert båter i det lille fiskeværet Rymättylä ved Åbo i Finland. Solide, lette og sikre båter i ABS-plast som passer både i ferskvann og salt sjø. Leverer alt fra robåter til konsollbåter og bowridere.

Coaster

Coaster leverer båter i klassisk, nordisk design for deg som ønsker kvalitet i alle ledd. De leverer daycruisere, bowridere og skjærgårdsjeeper med gjennomtenkte løsninger og fokus på detaljer. Hver båt blir testet og de er i tillegg CE sertifisert. Coaster er allsidig og egner seg godt til overnattingsturer, forskjellige typer vannsport og fisketurer.

River Boats

River Boats er sjødyktige kvalitetsbåter fra 9-15 fot som er produsert i Norge siden 1995. I tillegg til den obligatoriske CE merkingen er båtene DNV godkjent og blir produsert i polyetylen. Dette materialet er miljøvennlig, slitesterkt og behovet for vedlikehold er minimalt. Båtene egner seg meget godt til sport, fritid, jakt og fiske eller som slepejolle.

Honwave

Honwave fra Honda er gummibåter for de kresne. Båtene er sikre, har dyp v-bunn og smarte løsninger som for eksempel bensintankfeste i dørken og innvendig enveis ventil for enkel drenering. De er raske å pumpe opp eller pakke ned og leveres med forsterket brakett i glassfiber for påhengsmotor. Honwave har kraftig beskyttelseslist rundt hele båten, markedets beste flytepongtonger og dobbel duk på utsatte steder.

Tredal AS

Tredal har produsert tilhengere i Norge for norske forhold i over 100 år. Leverer blant annet båthengere, varehengere, skaphengere og fritidshengere. Spirax fjærsystem og helsveiste, varmgalvaniserte rammer gir sikker transport og kjøreglede.

Telmo Control AS

Telmo Control har levert utstyr, motordeler og verktøy til båt i mer enn 50 år. Leverer blant annet propeller, mekaniske/hydrauliske systemer for styring og kontroll, elektrisk utstyr, diverse motordeler og verktøy fra produsenter i Europa og USA.

AS Kellox

Kellox er den eldste Honda distributøren i Europa og importerte den første Honda motorsykkelen fra Japan til Europa i 1959. I tillegg til å levere kvalitetsprodukter fra Honda og Honda Marine leverer de også Tohatsu påhengsmotorer, båter fra Micore, Coaster, Terhi og Honwave.

Sønnak AS

Leverandør av batterier til båt, bil, lastebil, mc og fritid med flere. Har over 100 års erfaring med batterier og er et stykke norsk industrihistorie.

Flak AS

Flak er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Har et stort utvalg innen båtutstyr og pleie, sikkerhetsutstyr, elektrisk utstyr, fritid og fiske, jernvare og innredning.